SUNHEAVEN Roeselare

SUNHEAVEN heet u van harte welkom op de website van het zonnecenter!

SUNHEAVEN is een volautomatisch zonnecenter.

Er werd geprobeerd om een lounge-sfeer te creëren omdat zonnen thuishoort in het totaalpakket van ontspanning en gezondheid.Tijdens het wachten kunt u er genieten van de lounge muziek , een drankje uit de automaat, een magazine of een gezellig praatje. 

Maar liefst 6 professionele turbo zonnebanken staan tot uw beschikking, uitgerust met de modernste snufjes die natuurlijk voldoen aan de nieuwe 0,3 norm inzake veilig bruinen.
Voor een mooi, gezond kleurtje moet je dus bij SUNHEAVEN zijn! 
 
U kan er elke dag 7/7 zonnen van 6u tot 23u00 zonder afspraak, doch kan u als u dat wenst zonnen met begeleiding tijdens onderstaande uren of op afspraak. 
 
Uw gediplomeerde zonneconsulent Sofie Vossaert is elke weekdag aanwezig tussen 17u en 18u. Gedurende de dag en in het weekend is Sofie er ook op regelmatige tijdstippen en zelfs op afspraak. Bel +32 478 95 95 90 voor registratie of meer informatie.
 
• SUNHEAVEN beschikt over een digitaal camerasysteem die 7/7 en 24/24 de ganse zaak exclusief de cabines in het "oog" houdt om uw veiligheid en uw privacy tijdens het zonnen te verzekeren.
 
• Betaalautomaat: We zijn doorlopend geopend vanaf 6u tot 23u00 dit 7 dagen op 7. Dit is enkel mogelijk omdat we gebruik maken van een gepersonaliseerde betaalkaart. Als nieuwe klant bent u volgens de wet verplicht zich eerst te registreren via het registratieformulier die u op deze site kunt vinden of die u ook in SUNHEAVEN vindt. Na registratie ontvangt u persoonlijk een magneetkaart die u zelf kunt opladen. 
- Bij opwaarderen van € 10 ontvangt u € 1 extra zontegoed (+10%) 
- Bij opwaarderen van € 20 ontvangt u € 3 extra zontegoed (+15%)
- Bij opwaarderen van € 50 ontvangt u € 10 extra zontegoed (+20%)
Deze acties gelden het ganse jaar door! Ook wordt er een extra zomer en winteractie (eindejaarsactie) gegeven aan de klanten!
 
U betaalt € 0.75 of € 0.85 per minuut naargelang het toestel u kiest.
• Wenst u een cadeaubon aan te schaffen met een bedrag naar uw keuze, neem dan contact op met uw zonneconsulent.
Een ideaal geschenk voor kerst-nieuwjaar-valentijn-verjaardag....
Sunheaven beschikt ook over een automaat met een assortiment zonnebankproducten en brilletjes exclusief voor gebruik onder de zonnebank.
 
Indien u meer informatie wenst over SUNHEAVEN, of vragen heeft kan u altijd contact opnemen met Sofie Vossaert via info@sunheaven.be of op  +32 478 95 95 90
Sunheaven op Facebook
Privacy | XHTML 1.0 | copyright 2009 | sunheaven.be | All rights reserved | Powered by beeldburo.be en 2design